Adevărul despre relația dintre Loredana Groza și Nick Casciaro! Ce i-a transmis iubita italianului (SURSE) – Capital

0
38

Imaginile cu Loredana Groza și Nick Casciaro, câștigătorul „X Factor” 2021 au făcut înconjurul presei iar mulți dintre cei care le-au văzut s-au întrebat ce fel de relație există între artista de la noi și italian. Un anumit gest făcut de Nick Casciaro i-a provocat pe fanii Loredanei să se gândească că între cei doi poate nu ar fi numai o relație profesională. Într-o anumită poză italianul o ţine pe Loredana Groza de picior, lăsând la vedere formele acesteia bine conturate.

După apariția imaginilor, iubita artistului a transmis un mesaj emoționant pentru acesta. În context, trebuie spus, că  în timpul filmărilor pentru „X Factor”, italianul a mărturisit că i-a promis iubitei sale că o va lua de soție dacă va câștiga.

Mesajul transmis de iubita italianului

„La multi ani, băiat nebun! Ai apărut în viața mea ca un uragan m-ai învățat să nu-mi mai fie frică să dansez în ploaie. Așa ești tu. Tu, care cu bucuria și nebunia ta îi copleșești pe toți cei din jur. Tu, care vei cuceri lumea cu zâmbetul tău. Tu, care cu talentul tău vei umple stadioanele. Tu, care m-ai trimis într-o călătorie lungă în inima ta și eu care am luat biletul doar dus. La multi ani, Casci!”, este mesajul postat de Maria Sacchi, conform libertateapentrufemei. Nick Casciaro a fost impresionat de mesajul iubitei sale și a mărturisit că i-au dat lacrimile atunci când a văzut.

Sursele Capital au dezvăluit, însă, că între Lori și Nick nu ar exista altceva mai mult decât o relație profesională.

„Lori mereu a făcut așa, cu toți ‘elevii’ ei. Cu toți s-a afișat, nu numai cu Casciaro. Acum acest lucru a atras atenția, dar relația ei a fost mereu apropiată și de concurenții din trecut”, au spus sursele citate pentru Capital.

Loredana a divorțat în mare secret

De altfel, Capital a dezvăluit în urmă cu o zi că celebra cântăreață a decis să pună capăt căsniciei cu Andrei Boncea. Loredana Groza s-ar fi separat, în mare secret, de mulți ani, de fapt, de Andrei Boncea. Cei doi au ajuns în fața altarului în 1998 și au format o familie timp de 23 de ani. Ei au împreună o fată, Elena Boncea, care are acum vârsta de 23 de ani. Informația privind un posibil divorț al Loredanei a făcut în aceste zile înconjurul presei, însă până la acest moment nu există o confirmare oficială din partea celebrului cuplu.

Sursele Capital au declarat, însă, că divorțul Loredanei Groza de Andrei Boncea s-ar fi produs cu mult timp în urmă. Cei doi ar fi fost separați încă din 2019, însă pasul decisiv s-ar fi produs în urmă cu mai mult de un an de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here