„‘Un fanfaron autoritar care este prea prost pentru a-şi da seama cât de prost este”

0
83

Autoarea britanică a ţinut să semnaleze şi o greşeala de ortografie făcută de preşedintele Trump în mesajul său, care a fost şters de pe contul său şi înlocuit cu o versiune corectată câteva ore mai târziu.

‘După ce am scris mai multe cărţi cu super vânzări şi m-am mândrit oarecum cu abilitatea mea de a scrie, trebuie să mărturisesc că Fake News (mass-media care răspândesc ştiri false) au plăcerea de a-mi scruta constant twit-urile în căutare de greşeli’, a publicat preşedintele.

‘Într-adevăr, Donald Trump este cel mai bun scriitor de pe Terra’, a scris ironic Rowling, care a precizat că cineva ‘i-a explicat’ probabil preşedintelui cum se scrie cuvânt a scruta în engleză – ‘pore’ – pe care şeful statului l-a scris greşit, ‘pour’, pe Twitter.

Răspunzându-i unui utilizator care i-a reproşat lui Rowling că îl critică pe preşedinte, scriitoarea i-a replicat că niciodată nu va sprijini ‘un fanfaron autoritar care este prea prost pentru a-şi da seama cât de prost este’.

Preşedintele republican a publicat mai multe cărţi sub semnătura sa, printre care ‘Trump: The Art of the Deal’ (1987) şi ‘Trump: How to Get Rich’ (2004).AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here