România este pregătită pentru exercitarea preşedinţiei Consiliului UE

0
58

Prim-ministrul Viorica Dăncilă s-a întâlnit marţi cu diplomaţii din Reprezentanţa Permanentă a României pe lângă Uniunea Europeană, în cadrul vizitei de lucru pe care o efectuează la Bruxelles în aceste zile. Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a participat, de asemenea, la întâlnire, precizează Guvernul, într-un comunicat transmis AGERPRES. 

Şeful Executivului le-a vorbit diplomaţilor români despre misiunea esenţială pe care aceştia o vor avea când ţara noastră va prelua preşedinţia Consiliului Uniunii Europene de la 1 ianuarie 2019. 

„Suntem pregătiţi să ne asumăm rolul important pe care îl vom avea anul viitor în exercitarea preşedinţiei României la Consiliul UE. Dumneavoastră cunoaşteţi cel mai bine dosarele şi am toată încrederea că, împreună, vom reuşi să ducem la bun sfârşit acest proiect naţional”, a afirmat prim-ministrul citat de Agerpres.

Cu ocazia vizitei la sediul Reprezentanţei Permanente a României la Uniunea Europeană, premierul Dăncilă a inaugurat expoziţia „Romanian Nuances” a pictorului Emil Ciocoiu şi a sculptorului Vladimir Kazan, în contextul celebrării Centenarului în capitala europeană. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here