Începe Electric Castle! Tot ce trebuie să ştii despre festival

0
58

Cum ajungi

Primele autobuze către Electric Castle vor porni către Bonţida miercuri, la ora 8:00, un detaliu important de ştiut mai ales pentru cei care se vor caza în campingul festivalului şi care vor avea acces la acesta începând de la ora 10:00, scrie cluju.ro.

Autobuzele vor circula non-stop, la intervale de maxim 20 de minute (mult mai scurte în perioadele de vârf) şi vor avea în Cluj-Napoca două staţii: una la Sala Sporturilor „Horia Demian” şi o staţie la Iulius Mall. Costul unei călătorii este de 12 lei şi poate fi achitat cash sau direct cu brăţara de festival. Premium shuttles sunt, de asemenea, puse la dispoziţia publicului, în staţia de la Iulius Mall.

La Electric Castle se poate ajunge şi cu trenul; toate trenurile care tranzitează localitatea Bonţida, indiferent de destinaţia finală, vor opri aici în cele 5 zile de eveniment.

Tarom a pregătit o surpriză festivalierilor şi a pus la dispoziţie 100 de bilete gratuite pe ruta Bucureşti – Cluj‑Napoca – Bucureşti. Autoturismele personale sunt o opţiune valabilă, festivalul având pregătite 6.000 locuri de parcare, a căror utilizare ar trebui să fie atent chibzuită din motive practice, dar şi de mediu.

Lucruri interzise la festival

Organizatorii recomandă ca pregătirea bagajelor să fie făcută doar după citirea atentă a regulamentului ce prevede în detaliu obiectele cu care este permis accesul în festival. Dacă e evident că armele, drogurile sau bicicletele vor sta departe de aria festivalului, e la fel de important de reţinut că nu este permis accesul cu niciun fel de obiect din sticlă, graffitti, animale sau instrumente muzicale.

Lista completă poate fi studiată aici https://bit.ly/2LjZKse

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here