Honeywell își ia președinte pentru Europa Centrală și de Est de la Microsoft

0
121

În noua sa poziţie, Binkofski va coordona de la Varşovia strategia de dezvoltare a Honeywell în Europa Centrală şi de Est, asigurând accesul clienţilor din regiune la cele mai noi tehnologii conectate care îmbunătăţesc siguranţa, securitatea, eficienţa şi productivitatea pentru un număr mare de industrii. Înainte de a se alătura companiei, Ronald Binkofski a ocupat funcţia de director general regional pentru Asia Centrală în cadrul Miscrosoft. Ronald Binkofski va raporta către Shane Tedjarati, preşedintele Global High Growth Regions Honeywell.

Tehnologiile Honeywell, aflate în vârful revoluţiei IoT, combină produse hardware cu soluţii software avansate şi analiză de date, contribuind la o lume mai inteligentă, mai conectată, mai sigură şi durabilă. Multe dintre aceste soluţii avansate sunt concepute şi proiectate în Europa Centrală şi de Est, inclusiv de către cei peste 1.500 de ingineri din centrul de cercetare şi dezvoltare Honeywell Technology Solutions din Brno, Republica Cehă.

Operaţiunile regionale acoperă toate cele patru sectoare de business ale companiei – produse şi servicii aerospaţiale, tehnologii de control pentru clădiri, locuinţe şi spaţii industriale, precum şi materiale avansate – şi includ vânzări, asistenţă pentru clienţi, zonă administrativă, producţie şi cercetare. 

„Tehnologiile Honeywell sunt folosite de oameni în fiecare zi, deseori fără ca ei să realizeze acest lucru, fie că facilitează un transport aerian mai sigur, sprijină zona de e-Commerce printr-o logistică îmbunătăţită sau contribuie la o mai mare eficienţă energetică a clădirilor”, a spus Tedjarati. „Avem operaţiuni în diverse sectoare şi un portofoliu larg de tehnologii, ceea ce ne pune într-o poziţie unică pentru a adresa numeroasele oportunităţi de creştere pe pieţele emergente din Europa Centrală şi de Est. Experienţa lui Ronald în software şi business este de nepreţuit, pe măsură ce Europa Centrală şi de Est devine o regiune din ce în ce mai importantă în strategia de creştere pe termen lung a Honeywell.”

„Europa Centrală şi de Est se află într-o perioadă de dezvoltare economică susţinută, cu investiţii semnificative în infrastructura cu cerinţe speciale de securitate, transport, energie, aparare, eCommerce şi oraşe inteligente”, a adăugat Binkofski. „Ca lider în tehnologiile IoT industriale, conectate, Honeywell are capacitatea de a furniza siguranţa, securitatea, productivitatea şi eficienţa energetică în toate aceste sectoare. Acesta este un moment excelent pentru Honeywell de a-şi consolida prezenţa, deja bine stabilită, în Europa Centrală şi de Est, şi de a oferi tehnologiile de varf în avantajul clienţilor şi consumatorilor finali.”


 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here